Skip to main content

Fly and smile

Alles begint met dromen … zo ook het ballonvaren.

Van kinds af was ik gefascineerd door luchtballonnen, telkens als er eentje kwam overvliegen kwam er spontaan een glimlach tevoorschijn. Mijn ouders hebben heel wat autoritten voor me moeten afleggen zodat ik toch maar weer diezelfde luchtballonnen zou kunnen zien.

De liefde voor de warme luchtballon groeide en groeide totdat ik bij het ballonteam van Marc Verhelst belande. Zij vlogen met een special shape, genaamd Babette, nog steeds één van mijn favoriete luchtballonnen.

De ballonmicrobe had me volledig te pakken en vervolgens sloot ik mij aan bij het Team van Bertels Ballooning waar ik tot de op de dag van vandaag nog steeds actief ben. Het is familie geworden, een echte ballonfamilie maar ook mijn eigen familie volgde. Zo is ook mijn broer en ondertussen zijn vriendin ook actief binnen het ballonteam. Talloze ballonvluchten mochten we reeds maken en honderden passagiers bezorgde we een unieke ervaring.

Droomt u stiekem ook over het maken van een ballonvlucht? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Bertels Ballooning verzorgt ballonvluchten over de Antwerpse Kempen, stad Antwerpen maar ook ver daarbuiten.

Voor al uw vragen omtrent ballonvaren en het boeken van een ballonvaart kan u met mij contact opnemen. Ik regel alle praktische zaken zodat u enkel hoeft te genieten van een adembenemend avontuur.

Cadeaubonnen kunnen ook via ons verkregen worden en zijn af te halen in Grobbendonk.

Prijzen ballonvaart

Welke formule je ook kiest, we garanderen een toffe ballonvlucht van minimaal 1 uur, ’s ochtends of ’s avonds. Ontdek alvast onze prijzen, inclusief btw en verzekering.  De terugrit naar de startplaats is steeds inbegrepen!

 • Standaardballonvaart: € 169 /persoon, kinderen tot 12 jaar € 129 /persoon
 • Exclusieve privéballonvaart boven de regio die je zelf kiest!
  Ballon voor 2 passagiers: € 850 /ballon
  Ballon voor 3 passagiers: € 890 /ballon
  Ballon voor 4 passagiers: € 950 /ballon
  Ballon voor 5 passagiers: € 990 /ballon
  Ballon voor 6 passagiers: € 1090 /ballon
  Ballon voor 7 passagiers: € 1260 /ballon
  Ballon vanaf 8 passagiers: € 165 /persoon
 • Grotere groepen, reclamevaarten of andere acties: prijs op aanvraag

See you in the SKAAI!