Skip to main content

Partners

Een ondernemende familie met nog een aantal leuke bezigheden, neem zeker ook eens een kijkje op volgende websites!

Het Rupske

Al verschillende jaren staat mijn mama alle dagen met een glimlach in haar winkel om haar klanten te helpen met het kiezen van het perfecte geschenkje. Verder kan u bij Het Rupske terecht voor geschenkmanden met confiserieproducten, doopsuiker en leuke interieurartikelen.

Time 4 Printing

Time 4 Printing is een nevenactiviteit die er sinds 2016 bijkwam. Met deze activiteiten vul ik het leuke assortiment van mijn mama haar winkel aan. Gepersonaliseerde relatiegeschenken en leuke hebbedingetjes voor klein en groot. Time 4 Printing springt eruit door het maatwerk dat wij voor onze klanten verrichten, iedereen gaat met een eigen uniek geschenk naar huis. Uw wens wordt mijn uitdaging!

BALLOONIES

Samen met mijn broer stapte ik in het avontuur van Balloonies. Een ballonshop die reeds 15 jaar gekend en bekend was in de Kempen. Begin 2020 besloten wij om deze zaak over te nemen omdat het de perfecte aanvulling was bij al onze andere activiteiten. Wij maken balloncreaties voor particulieren en bedrijven, klein en groot. Balloonies zorgt voor een ballontastisch feest!

Andere Partners

Outdoor Cooking experience

Wafflelicious

4Events